keskiviikko 11. syyskuuta 2013

SIF LADIES GOES SWEDEN!

CHA!


Den 6.9 - 8.9 åkte vi damer på "turnering" till Svergie, Märsta. På båten till Sverige hade vi olika program. Först hade Hämy ett palaver där vi bestämde tillsammans om diverse regler och våra målsättningar inför säsongen. Vi valde även en kapten, den lyckligt lottade blev Mette och som reservkapten valdes Linda O. Efter vårt palaver hade vi gamylern i laget, ordnat en liten blanding av orientering och skattjakt på båten för de nya, alltså depparna. De som hade äran att få vara deppare i år var: Hämy, Nina, Sege, Madde, Lina och Lotta. Vi hade ca. tio olika punkter på båten där depparna skulle i två grupper besvara en fråga och söka sig fram till nästa punkt med hjälp av ett tips. Det gick... sådär :) Roligaste var nog ålders tippningen! Endel blev tippade liiite för gamla och endel lite för unga :) 
Här funderas det på vilken spelare som hör till vilket yrke...?

Hämy tror sig veta...

Depparna tror sig verkligen veta vem som önskade "Pink-Pokerface"

Janica tycker det är roligt med frågesport.



Efter depparuppgiften var det äntligen tid för buffén! Hungriga idrottare och en massa fulla finnar, är ingen bra kombination.
Ojdå, vilken passlig bild, lite vitt vin och chokladmousse. Nåja, vi fyllde magarna med annat också :) 
När vi mättat magarna och var belåtna, utsåg vi vinnarlaget i frågesporten. Lagledning var snäppet bättre och tog hem vinsten!
Som pris fick man en underbart fin SIF-tarra! Som man kan t.ex. klistra fast i bilfönstret :)  Eller hur Lina?





På Lördags morgon anlände vi till soliga Stockholm. Av någon anledning har jag inte fotograferat varken laget eller matcherna, men som tur kan Du istället komma och kolla på våra matcher under säsongen ifall du inte vet hur vi ser ut eller vad handboll överhuvudtaget är.
I väntan på det kan jag lägga ut de sista bilderna jag hann ta under resan fylld med skratt, blåmärken, krossade fingrar, blåa tånaglar, uppskrapade halsar och mycket mycket mer. Inte för att glömma de två vinsterna mot Åkersberga och Team Sif. 
Linda trär på sig en vinnarstrumpa. 

Allt det roliga har sitt slut..På väg hem från Märsta.

Janica pausar ryggen. Hon trodde nog att vi skulle och "hika".
-Pernilla

PS. Jag lovar att jag har en bra och fin kamera, felet är hos användaren :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti